Achter de coulissen
Nieuws !!
Home
Bevriende Gezelschappen


Nieuwspagina


Zelf iets publiceren op deze pagina kan dat. Mail naar de webmaster
30 december 2013
Niet om te lachen...
Ja, we weten het. Ons nieuwe stuk noemt "Als De Kat Van Huis Is" en er staat een zwijn op de affiche, ja, we weten het. Toch heeft het één met het ander een verband. Kom zien en lach je weer te pletter... wacht niet te lang om te reserveren want het loopt hard!
Blijf up-to-date en geef je mening.
Een gezelschap als het onze moet voeling houden met zijn toeschouwers. Daarom bieden wij u de kans om via onze website een formulier in te vullen waardoor u ons te kennen geeft dat u wilt geïnformeerd worden over onze activiteiten. Verder willen wij ook weten wat u van onze voorstellingen vond. Klik op deze link en er opent zich een formulier waar u zonder rond de pot te draaien uw mening kwijt kunt over onze voorstellingen.
Gastenboek
In het Gastenboek op deze website kun je als bezoeker de kans grijpen je mening te debiteren over wat wij doen, of juist niet doen. Een pluimpje voor op onze hoed kan je daar uiteraard ook kwijt, maar het is even goed de bedoeling om je misprijzen over iets te laten blijken. Ga dus gerust je gang. Slapeloze nachten hoeven niet meer: het forum is dag en nacht open. Ga snel even kijken of beter nog, voeg er ook je idee aan toe !!