Achter de coulissen
Nieuws !!
Home
Historisch

WAGENSPELENLogo TSATWagenspelen

THEATERVREUGD SPEELDE WAGENSPELEN... HIER EN ELDERS
Naast de viering van het twintigjarig bestaan, kunnen wij nu ook even in herinnering brengen wat de toneelvereniging in die voorbije jaren heeft gepresteerd ter gelegenheid van kermissen, feestvergaderingen, jaarvergaderingen, manifestaties, vieringen, familiefeesten en samenkomsten allerhande.
Hier is het aantal optredens gewoon niet op te noemen en het aantal toeschouwers dat Theatervreugd vóór zich zag, op pleinen, in feestzalen, op markten of gewoon Wagenspelenlangs de straat zal in de duizenden lopen.
Op gevaar af een paar wagenspelen te vergeten, hierbij toch een poging om te herinneren aan volgende werkjes...Drie dagen here, een zotte boerde, herwerkt door Herman TeirlinckDe duivel te sterk, wagenspel naar het recept van de middeleeuwse “Cluyte” door Jef De Vroye Leentje uit het Hemelrijk, blijspel in één bedrijf van Gaston Martens De klucht van Krispijn, wagenspel door I. Van den Berghe De wonderdoctoor, wagenspel door M. Van de Capelle De fraaie historie van Osschaert uit de Moerwege, wagenspel door EtienneWagenspelen Notteboom Waar is de tijd ? éénakter van N. Verheecke Adam en Eva, wagenspel van Etienne Notteboom. Dit was en is het succeswagenspel dat door Theatervregd tientallen keer werd opgevoerd op diverse plaatsen in en buiten de provincie.Achter de coulissen
Nieuws !!
Home
Historisch