Home Crew Adressen TSAT-leden Nieuws !!

Theaterseizoen 2008 - 2009
TSAT speelt...

Greenwich van Walter van den Broeck
Regie: Lieven Blondeel

Greenwich is een ontroerend tragikomisch toneelspel met sterke dialogen over een vastgelopen horlogemakersfamilie, een volks sociaal drama in de beste traditie van Walter Van den Broeck.

De arbeiderswijk rond de metaalfabriek wordt ironisch ‘Greenwich’ genoemd, omdat er geen sprietje gras meer groeit, een buurt waar de tijd stilstaat, waar Iedereen iedereen kent en de sociale controle het maatschappelijk mechanisme regelt. De mindervalide Elsa, die horloges herstelt, kan het eigenlijk niet meer aan nu haar man Robert weer eens werkloos is. De familie Verachtert heeft een probleem met tijd. Dochter Andrea, die vooral aan liefdesverdriet lijdt, staat stil, Elsa loopt een beetje voor.
Dochter Miriam, die de huishouding bereddert en Andrea verzorgt, is van slag en Robert loopt behoorlijk achter. Daar komt verandering in als Saturnino ten tonele verschijnt om de klokken gelijk te zetten. Hij doorziet de vele problemen van de op het randje van marginaliteit balancerende familie en legt de vinger op de wonde.
En de klokken, ze tikten rustig verder…
Spelen mee; Rita De Geeter, Tine Van Rie, Myriam Latomme, Dirk Mercy en Lieven Blondeel.

Speeldata:
Op Vrijdag 20 maart en zaterdag 21 maart
Op Vrijdag 27 maart en zaterdag 28 maart
Op Vrijdag 3 april, zaterdag 4 april telkens om 20u
Op zondag 5 april om 15u.
In De Meet te Sint-Jan-in-Eremo .

Toegang € 8

Reserveren aangeraden
patriek.coene@telenet.be of telefonisch: 09/3799167

Wat vond jij van de voorstelling?
Lees ons nieuw gastenboek of
Schrijf zelf in het gastenboek

Méér foto's van de voorstelling op deze link
Door wegwerkzaamheden is De Meet niet te bereiken via de Peperstraat in Eeklo. Ziehier een wegbeschrijving, of wil je liever een plannetje? klik hier

Als u komt via Sint-Laureins: volg de wegomlegging via de Kruiskenstraat. Aan het eind linksaf, volgen tot de kerk van Sint-Jan-in-Eremo, ga daar linksaf en 100 meter verder opnieuw linksaf. Aan de rechterkant zie je De Meet.

Via de N49: neem afslag Kaprijke. Blijf deze weg volgen tot de rotonde. Ga door richting Watervliet. Sla na enkele kilometers linksaf richting Bentille. Aan de kerk rechtsaf. Na 100 meter linksaf. Aan de rechterkant zie je De Meet.


Tsat is een belangenloze samenwerking van een groep mensen die allemaal een radertje vormen die het uurwerk laten draaien. Ziehier onze raderen en radertjes.
Home Crew Adressen TSAT-leden Nieuws !!